Tits!

Godkväll godbitar!
Har haft en riktig helvetesvecka och mått väldigt dåligt psykiskt. Har haft en depression i flera år men nu har allt bara raserat så jag går runt och känner mig helt tom.
Ena stunden är jag helt borta, bara sitter och stirrar helt tyst för att sedan få en ångestattack eller börjar gråta.
Har konstant dåligt samvete för att jag inte orkar med någonting. Som tur är har jag min pojkvän som finns här och stöttar ❤️

Så laddas det inte upp så flitigt här inne så har ni anledningen till det.

3 januari

Godmorgon på er alla morgonpigga människor!

Tänk att det redan gått 3 dagar på det nya året. Nu får vi bara hoppas att tiden springer förbi så att sommaren kan komma!

 

Jag har varit uppe sen en timme tillbaka ungefär. Vaknade av att min styvpappa plingade på dörren. Han fick hjälpa mig att ta min äldsta dotter till dagis eftersom mina ben är åt helvete då jag har synålar i dom 😑 Insomningstabletter och en säng full i sytillbehör är inte att rekommendera ska jag tala om för er!

När jag var på akuten på självaste nyårsafton konstaterade dom att det satt 6 nålar utspritt i båda benen, så imorgon ska jag in och operera bort dom. Därför kan det bli lite dåligt med uppdateringar med tanke på att jag inte kan röra mig så bra 😓 Nu väntar jag bara på ett samtal för att få reda på vilken tid jag ska komma in 🏥

 

Ha en toppenbra dag 💋
img_1572